Szexshop

Intim Center, 1052 Budapest, Károly krt 14. Tel: 317-0918 – www.intimcenter.com

intim-01

Az üzlet
18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A félemeleten csak az üzlet van. A szexuális segédeszközöket beszerzésére különös gondot fordítunk, választékunk naprakész. A minden témakört átfogó pornófilm választékunkból vásárolhat, kölcsönözhet, kabinban megnézheti. Azt tanácsoljuk, hogy fáradjanak el üzletünkbe, ahol tapasztalt eladóink megmutatják a termékeket, annak formáját, minőségét tapintással érzékelheti.

Videókabinok: 20 db egy és két személyes klimatizált videókabin. DVD és VHS filmek: több mint 10.000 pornófilm minden témában! Vásárlás, kölcsönzés, csere! Szexuális segédeszközök: az üzletben minden szolidabb és professzinális eszköz megtalálható, ami a világon csak kapható.
.: Vibrátorok
.: Péniszek
.: Felcsatolható eszközök
.: Vaginák
.: Készletek
.: Péniszpumpák
.: Babák
.: Gésagolyók
.: Sikosítók
.: Cyber termékek
.: Pillangók
.: Tágítók
.: Szexi ruhák
.: Egyéb termékek

A webshop
A webshopban az üzleti választék egy része található. Rendelés esetén az önnek küldött csomag teljesen diszkrét, a feladó a 4 Társ Kft. A termékek raktáron vannak, ezért a megrendelés beérkezése után gyorsan tudjuk postázni, vagy futárral küldeni.

Térkép és útvonal tervező:

Nagyobb térképre váltás

Hozzászólás írása?

49 hozzászólás.

 1. Szexkatalógus! A gyönyörszerzés és intimitás nagykönyve, 320 oldalon! A tartalom bőséges és kielégítő: minden, az erotikához és/vagy intimitáshoz kapcsolódó termék megtalálható, a különleges női és férfi fehérneműk, vágyfokozó, erotikus eszközök, speciális preparátumok (síkosítók, pénisz- és klitoriszkrémek, tabletták, egyéb izgatók, masszázsolajok, stb.), különleges kondomok, erotikus ajándéktárgyak mellett számos kuriózummal szeretnénk kedveskedni. Ára az üzletben 500,- Ft.

 2. Péniszgyűrűk! Minden férfinek ajánlatos, aki erekcióját szeretné az egekig fokozni! Aktívabb, hosszabb együttlét, valamint teljesebb szex. Különösen szeretnénk felhívni a figyelmet a nagyon puha, rugalmas, zselés vagy szilikonos anyagból készült péniszköpenyekre: a kiálló kis pálcikák, gömbök a nő hüvelyfalát eddig még soha nem látott módon stimulálják, miközben enyhén szorítják a péniszt. Az eredmény mindkét fél számára felejthetetlen! Fajtái:
  – Hosszú-vastag
  – Csiklóizgatóval
  – Péniszköpeny
  – Erekciógyűrű
  – Készletek
  – Mandzsetták
  Áak: 1000,-Ft-tól 8.000 Ft-ig.

 3. Pénisz pumpák!

  A speciális szívópumpával hozd létre a kívánt vákuumot, s közben figyeld, ahogy péniszed az erőtől duzzad! Az áttetsző, fekete henger alján lévő rugalmas, zselés mandzsetta biztosítja a kényelmes használatot. Olyan ez, mint egy varázslat: minden egyes pumpálás után péniszed nagyobb, merevebb lesz. Az eredményről folyamatosan tájékozódhatsz a hengeren található mérőskála segítségével. A henger végénél található kis szelep segítségével a vákuum csökkenthető vagy megszüntethető. Méretek: a henger 21cm hosszú, átmérője kb. 7cm, a mandzsetta belső átmérője kb. 2,5cm (rugalmas).

  Péniszpumpa Judy Nero ajánlásával: http://www.rtlbulvar.hu/video/53068 Gyűzike is kipróbálta: http://www.rtlbulvar.hu/cikk/244600 Vásárlás az üzletben, vagy a webshopban: http://www.intimcenter.com

 4. Férfi örömszerzők: Maszturbátorok és vaginák

  Ebben a kategóriában olyan eszközök kerülnek bemutatásra, melyek a férfiak – reményeink szerint minden jellegű – igényeit kielégítik. A választék az egyszerűbb erekció-gyűrűktől a komplikáltabb és összetettebb művaginákig terjed, megtalálható minden, ami az izgalomhoz szükséges lehet. Vásároljon üzletünkben a teljes választékból, vagy válasszon a legkeresettebb termékekből a webshopból: http://www.intimcenter.com

Szólj hozzá!

Viszontkövetés: