Herceg Erika meztelen, nézd meg az X-Faktoros mentor pináját is

A Playboy és Maxim magazinokban pucéran is megjelenő ukrán énekesnő, X-Faktoros mentor Herceg Erika meztelen képek itt:

Csütörtökön derült ki, hogy az X-Faktor jól bejáratott mentorcsapatában Csobot Adél helyére a kárpátaljai Herceg Erika érkezik. Az RTL Klub sajtótájékoztatóján elmondta, sorsszerűnek érzi, hogy a csatorna elképzelései mellett az ő karrierje is olyan ponthoz ért, amikor már le tud ülni a mentorszékbe.

Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni Baukó Éva szerint
– Az RTL sztár Erika Herceg meztelen képek és életrajza
– Egy faluból jött Herceg Erika meztelen modell és X-Faktor mentor
– Az X-Faktor mentora Herceg Erika meztelen a mellét és pináját mutatta a világnak

Herceg Erika (Herceg Erica) meztelen fotóin pinát is láthatunk. Herceg Erika meztelen, nézd meg a pináját is!

Herceg Erika egy tehetségkutató révén került be a VIA Gra nevű lányformációba, ami őrült népszerűségnek örvendett a keleti blokkban. Bár a tagok folyton cserélődtek, ő hét évet lehúzott az együttesben.
– Én váltam frontemberré, kvázi mentorként segítettem az új csapattársaimat, ezért is gondoltam, hogy az X-Faktorban hasznára lehetek a tehetséges embereknek. Aztán szólókarrierbe kezdett, azóta azt tervezi, ír majd egy magyar dalt is – szerinte épp itt az ideje.

Szóba kerül Csobot Adél, akinek harsány személyiségét nem mindig fogadták pozitívan az X-Faktor nézői, legalábbis a tetemes mennyiségű negatív kommentből, melyet cikkeink vagy Csobot közösségi oldalai alatt hagytak, ez szűrhető le.

– Nem ismerem személyesen Adélt, de abból, amit belőle láttam, azt gondolom, kedves lány. Én pedig eljöttem, megmutattam magam a producereknek, a döntést ők hozták meg – ezek szerint megfelelt nekik, amit láttak. Sorsszerű ez az egész, nagyon boldog vagyok.

Az előző szériákat követte, a felvidéki Ruszó Tibornak annyira szurkolt, hogy a kanapén sírt, amikor a tévén keresztül figyelte. Szerinte a fiú csodálatos tehetség, ő is ilyenek megtalálásában bízik.

A legjobb SZEXSHOP itt! – A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt!

A hozzászólás nem engedélyezett.