A nő nem csak szextárgy

feminista_az_UEFA_ellenSzextárgy vagyok, mert úgy akarom… a nők többsége mára elfogadta szextárggyá való silányítását. A női önbecsülés ma abban merül ki, hogy a Playboy villa bombázói önként szétteszik a lábukat, hogy egy vén kecske kedvére töcskölgethesse őket. Ráadásul büszkék is rá. A címlapért cserébe leszalad róluk a bugyi. Hanem arra, hogy ők önként, felvállalva szerepük jó és rossz oldalát ezt választották. Szerintem ez épp úgy az egyenlőség diadala, mint az, hogy mostanra a nők már szavazhatnak, tanulhatnak és dolgoznak.
A feminizmus divatot megelőző időkben egy nő lány volt, azután feleség, majd anya. Boldog idők voltak, tudom, amikor már akkor eldőlt egy ember sorsa és szerepe, amikor kibújt az anyja hasából, és meglátták, hogy mi van a lába között. Ha egy nő nem azonosult a szabályokkal, amiket a közösség, meg persze az ura felállított neki, céda lett. Kitaszított, szinte törvényen kívüli, aki csak a nemi ösztönök kiélésére és megvetésre volt érdemes… A teljes videós cikk itt található.
Cikkek szexista, hedonista témában: Izgat ha kúrják és szopatják a feleségem – Saját feleségéből csinált szexrabszolgát – Urománia pisiszex hugyozd le a csajod – Szexelnek a nők az állásért, a főnökkel dugni kell.

A legjobb SZEXSHOP itt! - A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt!

Hozzászólás írása?

0 hozzászólás.

Szólj hozzá!